یکی از مشکلات موجود برای رسوخ نوآوری در صنایع و محصولات مورد استفاده در داخل کشور، ارتباط ناکارآمد صنعت و دانشگاه و عدم اطلاع این دو گروه از نیازها و خواستههای دیگری است. از سوی دیگر، یکی از راهکارهای موجود، شناسایی، توانمندسازی و ارتقای فناوران مستعد، پرتلاش و با دانش توسط نهادها و سازمانهای واسط و فعال در حوزه توسعه فناوری یا انتقال دانش فنی است؛ تا قبل از مواجهه فناوران با صنعتگران، این فناوران با زبان، خواستهها و الزامات صنعتگران آشنا شده و مستندات مکفی و قابل دفاع را تهیه و در صورت نیاز، ارائه نمایند.
از جمله اهداف اصلی تاسیس مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) نیز رفع چالشها و کوتاه کردن مسیر انتقال فناوریهای ارزشمند دانشگاهی به صنایع، بوده است. در رویداد ICAMP نیز با هدفی مشابه (ایجاد زبان مشترک بین فناوران دارای محصولات فناورانه و صنعتگران) و در ادامه برنامههایی همچون چالش نوآوری و فناوری شبکه تبادل فناوری ولی با مدل عملکردی متفاوت، فرصتی برای علاقهمندان فراهم گردیده تا با اتکا به استعداد و دانش فنی خود در یکی از حوزههای فناوری نانو، و همچنین اکتساب مهارتهایی از جمله مهارتهای نرم (مثلا رهبری، کار تیمی، مذاکره و …) و مهارتهای تخصصی (مانند انتخاب محصول مبتنی بر نیاز، طراحی ویژگیهای محصول براساس نیاز مشتری، الزامات مورد توجه از جنبه قابلیت تجاریسازی در طراحی محصول و ….) در تولید و ارائه نمونه اولیهای از محصول با قابلیت فروش دانش فنی یا تجاریسازی، موفق عمل نمایند.
نکته مهم در ICAMP آن است که در این رویداد ما از ابتدا در کنار افراد هستیم تا بتوانیم تجربهای عالی در مسیر حرفهای شدن مخاطبان و خلق دانش فنی توسط ایشان را فراهم کنیم. مهمترین شرط برای حضور در این رویداد، آمادگی برای یادگیری و تلاش است. با توجه به اینکه در انتهای این رویداد، قرار است خلق دانش فنی صورت پذیرد و نمونه اولیه از محصولات با قابلیت تجاریسازی تولید شود، دانش و سوابق فعالیت دانشگاهی مخاطبان در یکی از حوزههای فراخوان اولین رویداد ICAMP نیز از عوامل تاثیرگذار بر پذیرش افراد است.
به بیان صریحتر، در ICAMP قرار بر آن است که بدنه اجرایی این رویداد، با برنامههای آموزشی تئوری و عملی، مشاوره، حمایتهای مالی و …، در کنار مخاطبان باشند تا ضمن توانمندسازی مخاطبان در مهارتهای نرم و تخصصی، نمونه اولیهای از محصول با پتانسیل بالای تجاریسازی یا با قابلیت فروش دانش فنی تولید نمایند.
با توجه به علاقهمندی، تلاش، آموزشپذیری و توانمندی افراد و محصول انتخابی توسط شرکتکنندگان، خروجی این برنامه ممکن است صرفا یک تجربه عملی در جایگاه یک نیروی تحقیق و توسعه باشد یا به توسعه محصول و یا توسعه دانش فنی منجر شود.
در سه ماه اول از رویداد، در حین آموزشهای تئوری و تخصصی، افراد با توجه به سوابق علمی-پژوهشی خویش بر روی یکی از موضوعات مطرح شده در فراخوان، فعالیت مینمایند و در انتهای دوره، پروپوزال خود را با کمک منتورها و مشاوران ارائه میدهند.
در سه ماه اول از رویداد، در حین آموزشهای تئوری و تخصصی، افراد با توجه به سوابق علمی-پژوهشی خویش بر روی یکی از موضوعات مطرح شده در فراخوان، فعالیت مینمایند و در انتهای دوره، پروپوزال خود را با کمک منتورها و مشاوران ارائه میدهند.
پایان فراخوان: 20 دی 1400
شروع رویداد: 1 بهمن 1400
متقاضیان محترم لطفا رزومههای خود را به همراه یک فیلم دو دقیقهای (که شامل معرفی خود، توانمندیها و علاقهمندیهای خودتان اختصاص دارد) به ایمیل cv@icampfab.com ارسال نمایید.
حوزه صنعتی: مهندسی صنایع غذایی، صنایع شیمی
حوزه صنعتی: شیمی، صنایع آرایشی و بهداشتی
حوزه صنعتی: مهندسی مواد، مهندسی خودرو، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی
حوزه صنعتی: صنایع پلیمر و قطعات پلیمری، روکشهای پلیمری کابلها، الیاف مصنوعی با بنیان پلیمر مصنوعی و …
حوزه صنعتی: مواد غذایی، حملونقل، صادرات
حوزه صنعتی: کشاورزی، باغداری
حوزه صنعتی: صنایع ساختمانی، سلولهای خورشیدی و خودرو
تیم محتوای سام از فروردین 1400 و با هدف خدمترسانی در انتشار موثرتر دستاوردها و رویدادهای سام شروع به فعالیت کرد. اعضای این تیم را برگزیدهای از همکاران دپارتمانهای مختلف تشکیل داده است که علاقمند به تامین محتوای تخصصی در حوزههای نوآوری و مدیریت هستند.
ماموریت سام تحقیق و توسعه بازارهای داخلی و بینالمللی در صنایع با فناوری پیشرفته (Hi-Tech) میباشد. تحلیل بازار و خدمات توسعه بازار در فناوریهای پیشرفته در طول مسیر تجاری سازی و توسعه کسب و کار مورد نیاز خواهد بود. بنابراین سام در تمام مسیر توسعه کسب و کار (شناسایی فرصت سرمایه گذاری تا بازاریابی و فروش محصولات پیشرفته در بازار) مشتریان خود را همراهی خواهد کرد.